ROTTERDAM IN A BOX EN HET ONDERNEMERSHUIS

Sinds 1 april zijn we écht aan de bak. We presenteerden ons plan aan Ondernemershuis-op-Zuid, en wonnen een toffe investering, die het ons mogelijk maakt om onze ambities te gaan waarmaken. Natuurlijk zijn we superhard bezig. En zijn we hartstikke blij met alle eerste bestellingen die we binnenkrijgen. Een fijne bevestiging dat we lekker bezig zijn. En het is niet alleen voor ons en onze klanten leuk en tof. Weet je voor wie het ECHT een verschil maakt? Voor alle Rotterdamse micro-ondernemers, die dag in dag uit prachtige en lekkere producten maken. De producten die in onze Rotterdam in a Box-pakketten zitten. Deze noeste micro-ondernemers bouwen hiermee aan een goed bestaan. Dat doen ze met oneindig veel energie, moed en doorzettingsvermogen. En dat mag gezien worden. En dat mag beloond worden. We zijn apetrots dat zij met ons willen samenwerken en hiermee de veelzijdige smaken van Rotterdam met de wereld willen delen. Dat vinden wij nou GERS!

Ha! Wij zijn Boris en Tycho Luijten, de oprichters van Rotterdam in a Box.

Ha! Wij zijn Boris en Tycho Luijten, de oprichters van Rotterdam in a Box.