Rotterdammertjes in a Box

Rotterdammertjes in a Box

Rotterdammertjes zijn dé Rotterdamse snoepjes. Rotterdam in a Box is dé verzamel Box met de beste Rotterdamse producten; uitermate geschikt als Rotterdams kerstpakket of relatiegeschenk. Vanzelfsprekend dan ook dat dit geleid heeft tot een samenwerking. Onze gedeelde missie is Rotterdam verder op de kaart zetten en uitstralen hoe trots Rotterdammers op hun stad zijn, maar vooral wat voor ondernemerschap en ambacht de stad in huis heeft. Ook al zijn we beide nog maar in onze start-up fase, we zien beide dat er grote interesse is ons soort producten. Hoe kan het ook anders met een nobel doel als het bevorderen van Rotterdams ondernemerschap.


Rotterdammertjes is een schoolvoorbeeld van geslaagd ondernemerschap wat Rotterdam in a Box graag in de spotlight zet. Met in het achterhoofd het Haagse Hopje of het Zeeuwse equivalent van een regionaal snoepje heeft Olaf bedacht dat Rotterdam in al zijn allure ook zijn eigen snoepje moet hebben. En wel een snoepje die goed reflecteert hoe hij de Rotterdammer ervaart. Het Rotterdammertje, in de vorm van een bouwsteentje, typeert onze wederopbouw en architectuur. Met het snoepje kunnen we de horden toeristen ook het thuisfront laten proeven hoe Rotterdam smaakt. Het snoepje wordt ontwikkeld en geproduceerd binnen onze eigen stadsmuren en geeft Rotterdammers met een achterstand tot de arbeidsmarkt ook een kans. Het Rotterdammertje prikt op je tong, zoals Rotterdam ons ook dagelijks prikkelt. Het Rotterdammertje heeft de smaak van kaneel met mint. Kaneel verwijst naar de specerijenhandel in Rotterdam, de scheepvaart en de Maas. Mint is fris, net als onze stad. Het snoepje is Halal, vegetarisch en glutenvrij.


Je vindt Rotterdammertjes in alle voorgeselecteerde Rotterdamse kerstpakketten en Rotterdamse relatiegeschenken van Rotterdam in a Box. Als je dit mooie product nog nooit hebt geprobeerd wordt het tijd. Bestel op www.rotterdammertjes.nl of www.rotterdaminabox.nl en geniet van de smaak van Rotterdam.

Rotterdammertjes Erasmusbrug V2-6.jpg