Rotterdam in a Box- Rotterdamse Kerstpakketten

Bij Rotterdam in a Box hebben we de mooiste Rotterdamse Kerstpakketten. Wat dacht je van een Luxe Zwaan Box met een grote verscheidenheid aan Rotterdamse Lekkernijen? Of misschien de ietwat bescheidenere HEF Box met 7 toffe producten uit de Maasstad? Wil jij jouw Rotterdamse Kerstpakket liever een eigen samengestelde inhoud geven? Dat kan natuurlijk ook! Met de Mix and Match optie stel jij je eigen pakket volledig zelf samen. Een onpersoonlijk kerstpakket is niet meer van deze tijd, ga in plaats daarvan voor een Rotterdams Kerstpakket van Rotterdam in a Box! Jezelf verzekeren van jouw Rotterdamse Kerstpakket? Klik HIER! Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je vragen of een grote bestelling hebt.

Schermafbeelding 2018-05-14 om 17.54.06.png
 

Personaliseren van jouw Rotterdamse Kerstpakket

Rotterdam in a Box is het leukste Rotterdamse Kerstpakket voor jouw werknemer of relatie. Maar wanneer je het nóg persoonlijk wilt maken, kan dat! Vanaf een bestelling van 50 dozen kun je aan jouw Rotterdamse Kerstpakketten een persoonlijk bericht toevoegen. Dit kan in twee vormen: Je kunt óf je Rotterdamse Kerstpakket personaliseren doormiddel van een sticker met logo van het bedrijf óf door een flyer met logo en persoonlijk bericht toe te voegen aan het pakket. In beide gevallen is het personaliseren van jouw Rotterdamse Kerstpakket vanaf 50 Boxen helemaal gratis! Wil jij je bestelling van onder de 50 Boxen personaliseren? Neem dan even contact met ons op - we komen er vast uit.

Schermafbeelding 2018-05-18 om 17.02.40.png

 

Bezorging van het Rotterdamse Kerstpakket

Wij zullen er voor zorgen dat jij jouw bestelling Rotterdamse Kerstpakketten netjes afgeleverd krijgt! We bezorgen ze immers allemaal hoogstpersoonlijk. De bezorging van de Rotterdamse Kerstpakketten gebeurt in de eerste twee weken van December. Wanneer een ander bezorg-moment gewenst is, zijn we daar uiteraard flexibel in. Overigens bezorgen de we pakketten helemaal gratis!

Bijdragen aan Rotterdam met een Rotterdams Kerstpakket

Rotterdam in a Box is gevestigd in Rotterdam Zuid. Deze wijk heeft enorm veel potentie, en wij dragen graag bij aan de ontwikkeling ervan. Dit doen we op verschillende manieren; We dragen bij aan werkgelegenheid onder Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt; we stimuleren lokaal ondernemerschap: én we vormen een leerplek voor jonge Rotterdammers uit de wijk. Hoe we dit allemaal precies doen? Dat leggen we je graag uit. 

Rotterdams kerstpakket voor werkgelegenheid

Allereerst wordt jouw Rotterdamse Kerstpakket ingepakt door Rotterdammers die nét iets moeilijker aan een baan komen; net gezegd hebben deze mensen een 'afstand tot de arbeidsmarkt'. Door Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten voor het inpakwerk van de Kerstpakketten willen we iets bijdragen aan de werkgelegenheid in Rotterdam Zuid. Hierom laten we dit jaar al onze Rotterdamse Kerstpakketten inpakken op een sociale werkplaats.

 

Rotterdams Kerstpakket als leermiddel

Daarnaast streven we er ook naar om een leerplek te vormen voor jongeren uit de wijk. De promotionele campagnes van Rotterdam in a Box en haar Rotterdamse Kerstpakketten wordt grotendeels ingezet als leermiddel voor mbo studenten uit de wijk. We horen vaak dat jongeren lastig aan een leuke stageplek komen waar ze veel kunnen leren. Bij Rotterdam in a Box krijgt een student veel verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht om zich op deze manier zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. 

 

ROtterdams Kerstpakket stimuleert ondernemerschap

Ten slotte zorgen de Rotterdamse Kerstpakketten ervoor dat lokaal ondernemerschap gestimuleerd wordt. Immers, Rotterdam in a Box zou niet bestaan zonder de ondernemers die de producten verzorgen die in de Box terecht komen! Doorgaans zijn de leveranciers échte ambachtslieden die met passie en hard werken een bedrijfje op hebben gezet. Wij respecteren deze ondernemers enorm, en helpen ze graag verder. Door het aanschaffen van een Rotterdams Kerstpakket zorg je voor een direct grotere afzetmarkt voor deze ondernemers. Ook worden de ondernemers op al onze kanalen in het zonnetje gezet doormiddel van promotie. Ga dus voor een Rotterdams Kerstpakket en steun de lokale economie!

De Rotterdamse Kerstpakketten worden hoogstpersoonlijk door ons afgeleverd, door weer en wind!

De Rotterdamse Kerstpakketten worden hoogstpersoonlijk door ons afgeleverd, door weer en wind!

Rotterdams Kerstpakket Blog

Zoals we vaker zeggen: zonder onze leveranciers zouden we ook geen Rotterdamse Kerstpakketten kunnen maken. Er wordt door ons leveranciers (ook wel micro-ondernemers genoemd) vaak geschreven over onze Rotterdamse Kerstpakketten. Hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Daarom zetten we elk verhaal over onze Rotterdamse Kerstpakketten op onze Blog. Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan zeker even een kijkje. 

Waarom maken wij Rotterdamse Kerstpakketten?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Rotterdam en omgeving te bieden heeft! Met Rotterdam in a Box  bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke kerstpakketten, en tegelijkertijd helpen we de kleinere ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven met kerst, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Rotterdam: Rotterdamse Kerstpakketten!

Wie heeft er baat bij Rotterdamse Kerstpakketten?

Wanneer je besluit Rotterdam in a Box in te zetten als kerstpakket help je lokale ondernemers in Rotterdam en omgeving. Maar bovenal help je jezelf met een fantastisch pakket gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Werknemers en relaties hebben al genoeg zeepjes en 'kleur-pakketten' voorbij zien komen, en zijn toe aan iets nieuws: Rotterdamse Kerstpakketten!