Rotterdam in a Box - Rotterdamse Relatiegeschenken

Hét Rotterdamse Bierpakketje. Bestel 'm hier!

Hét Rotterdamse Bierpakketje. Bestel 'm hier!

Bij Rotterdam in a Box hebben we de mooiste Rotterdamse Relatiegeschenken. Wat dacht je van een Luxe Zwaan Box met een grote verscheidenheid aan Rotterdamse Lekkernijen? Of misschien de ietwat bescheidenere HEF Box met 7 toffe producten uit de Maasstad? Wil jij jouw Rotterdamse Relatiegeschenken liever een eigen samengestelde inhoud geven? Dat kan natuurlijk ook! Met de Mix and Match optie stel jij je eigen pakket volledig zelf samen. Een onpersoonlijk relatiegeschenk is niet meer van deze tijd, ga in plaats daarvan voor een Rotterdams Relatiegeschenk  van Rotterdam in a Box! Jezelf verzekeren van jouw Rotterdamse Relatiegeschenk? Klik HIER! Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je vragen of een grote bestelling hebt.

Personaliseren van jouw Rotterdamse Relatiegeschenk

Het Rotterdamse Snoeppakketje. Bestel 'm hier!

Het Rotterdamse Snoeppakketje. Bestel 'm hier!

Rotterdam in a Box is het leukste Rotterdamse Relatiegeschenk voor jouw werknemer of relatie. Maar wanneer je het nóg persoonlijk wilt maken, kan dat! Vanaf een bestelling van 50 dozen kun je aan jouw Rotterdamse Relatiegeschenk een persoonlijk bericht toevoegen. Dit kan in twee vormen: Je kunt óf je Rotterdamse Relatiegeschenk personaliseren doormiddel van een sticker met logo van het bedrijf óf door een flyer met logo en persoonlijk bericht toe te voegen aan het pakket. In beide gevallen is het personaliseren van jouw Rotterdamse Relatiegeschenk vanaf 50 Boxen helemaal gratis! Wil jij je bestelling van onder de 50 Boxen personaliseren? Neem dan even contact met ons op - we komen er vast uit.

Schermafbeelding 2018-05-18 om 17.02.40.png

Bezorging van het Rotterdamse Relatiegeschenk

Wij zullen er voor zorgen dat jij jouw bestelling Rotterdamse Relatiegeschenk netjes afgeleverd krijgt! We bezorgen ze immers allemaal hoogstpersoonlijk. De bezorging van de Rotterdamse Relatiegeschenk gebeurt in de eerste twee weken van December. Wanneer een ander bezorg-moment gewenst is, zijn we daar uiteraard flexibel in. Overigens bezorgen de we pakketten helemaal gratis!

Bijdragen aan Rotterdam met een Rotterdams Relatiegschenk

Rotterdam in a Box is gevestigd in Rotterdam Zuid. Deze wijk heeft enorm veel potentie, en wij dragen graag bij aan de ontwikkeling ervan. Dit doen we op verschillende manieren; We dragen bij aan werkgelegenheid onder Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt; we stimuleren lokaal ondernemerschap: én we vormen een leerplek voor jonge Rotterdammers uit de wijk. Hoe we dit allemaal precies doen? Dat leggen we je graag uit. 

ROTTERDAMS Relatiegeschenk VOOR WERKGELEGENHEID

Allereerst wordt jouw Rotterdamse Relatiegeschenk ingepakt door Rotterdammers die nét iets moeilijker aan een baan komen; net gezegd hebben deze mensen een 'afstand tot de arbeidsmarkt'. Door Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten voor het inpakwerk van de Relatiegeschenk willen we iets bijdragen aan de werkgelegenheid in Rotterdam Zuid. Hierom laten we dit jaar al onze Rotterdamse Relatiegeschenk inpakken op een sociale werkplaats.

 

ROTTERDAMS Relatiegeschenk ALS LEERMIDDEL

Daarnaast streven we er ook naar om een leerplek te vormen voor jongeren uit de wijk. De promotionele campagnes van Rotterdam in a Box en haar Rotterdamse Relatiegeschenk wordt grotendeels ingezet als leermiddel voor mbo studenten uit de wijk. We horen vaak dat jongeren lastig aan een leuke stageplek komen waar ze veel kunnen leren. Bij Rotterdam in a Box krijgt een student veel verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht om zich op deze manier zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. 

 

ROTTERDAMS Relatiegeschenk STIMULEERT ONDERNEMERSCHAP

Ten slotte zorgen de Rotterdamse Relatiegeschenk ervoor dat lokaal ondernemerschap gestimuleerd wordt. Immers, Rotterdam in a Box zou niet bestaan zonder de ondernemers die de producten verzorgen die in de Box terecht komen! Doorgaans zijn de leveranciers échte ambachtslieden die met passie en hard werken een bedrijfje op hebben gezet. Wij respecteren deze ondernemers enorm, en helpen ze graag verder. Door het aanschaffen van een Rotterdams Relatiegeschenk zorg je voor een direct grotere afzetmarkt voor deze ondernemers. Ook worden de ondernemers op al onze kanalen in het zonnetje gezet doormiddel van promotie. Ga dus voor een Rotterdams Relatiegeschenk en steun de lokale economie!